NO DATABASE ENTRY 1: login

: *
: *
NO DATABASE ENTRY 1: forgot_password?
NO DATABASE ENTRY 1: login

Eerste keer inloggen

Is dit uw eerste bezoek van de website van BAM business School? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen wachtwoord om in te loggen op de afgeschermde delen van de website.

  1. Klik
    hier
     om uw inloggegevens op te vragen.
  2. Vul uw e-mailadres in onder inlognaam en e-mailadres en klik op ‘Opslaan’.
  3. U ontvangt een e-mail met daarin uw inlognaam en wachtwoord en een korte instructie.

Bel gerust naar BAM Business School (030-659 8553) voor hulp bij het inloggen of het aanvragen van een wachtwoord. Wij helpen u graag verder.

BAM Business School

BAM, een veelzijdige werkgever

Bouwen is vooral: bouwen op mensen. Ontwikkelen is vooral: ontwikkelen ván mensen. Het zijn de kwaliteiten van onze medewerkers, die de kwaliteit van onze projecten bepalen. Medewerkers vormen het 'human capital' van BAM, waarmee wij onze marktpositie verder versterken en ons rendement verhogen.

BAM ziet medewerkers als het kostbaarste bezit van de organisatie en de inzet van gemotiveerd professioneel personeel als de sleutel tot succes. BAM wil voorkeurswerkgever zijn en medewerkers binden en boeien. Dit betekent meer zijn dan een aantrekkelijke werkgever met goede beloningen. BAM biedt medewerkers groei- en ontplooiingsmogelijkheden. Met BAM Business School beschikt BAM over een uitstekend opleidingsinstituut dat de medewerker helpt bij de verwezenlijking van zijn doelen.

Medewerkers kunnen door het opleidingsaanbod hun vakinhoudelijke kennis op peil houden en de bij hun functie behorende sociale vaardigheden verder ontwikkelen. Op deze wijze ondersteunt BAM Business School ook de diverse loopbaansporen die binnen de organisatie kunnen worden gerealiseerd. De programma’s ondersteunen de aandacht voor samenwerking tussen de diverse disciplines en bevorderen de synergie tussen de werkmaatschappijen en spelen een belangrijke rol in het kennismanagement binnen de Groep. In trainingen wordt onder meer aandacht besteed aan integriteit, ondernemerschap, commercieel handelen, nieuwe contractvormen, projectontwikkeling, risicomanagement, inkoop en financiële besturing.

Loopbaansporen